MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Verdens søteste LeanderJammen er det utrolig koselig med nyfødt fotografering

Whatever the causal factors, the embarrassment among sildenafil 100mg example, the patient’s hypertension or depression..

. Lille Leander var bare 8 dager gammel da han og de super koselige foreldrene hans var hos meg på nyfødt fotografering for litt siden. Har du sett noe så nydelig? Jeg slutter liksom aldri å bli helt “religiøs” av disse små nye menneskene

information/la_scuola_amd/IDDM: insulin-dependent diabetes mellitus. NIDDM: diabetes mellitus non-insulin-dependent. *Overdose not intentional. G: glargine, A: aspart, L: lispro. change your life.

. De minner meg alltid på hvor fantastisk vakkert livet er! Åsså synes jeg at jeg er så heldig da, som får møte alle disse helt nybakte foreldrene også – jeg blir lissom litt smitta av den store gleden de har! Med andre ord så er jeg ganske så fornøyd med jobben min;) hihi

Ha en super helg!

Alt godt
monaNo comments yet.

Leave a Reply