MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

ventetid under magnoliaen

Instead of wishing away nine months of pregnancy and complaining about the shadow over my feet, I’d have cherished every minute of it and realized that the wonderment growing inside me was to be my only chance in life to assist God in a miracle.  ~Erma Bombeck, “If I Had My Life to Live Over”

 

Den fineste og lengste ventetiden på jord! Den tiden når man bare går rundt og venter og så venter litt til;)  Jeg elsker å ta gravide bilder! Kan ikke tenke meg noe vakrere! (selv om jeg vet at det ikke alltid er sånn at man føler seg så vakker selv når man er gravid;) Fredag tok vi bilder av kjempe vakre Renate, en skikkelig koselig foto-stund!

Da jeg satt og redigerte disse bildene her om dagen var jeg midt inne i en country-musikk bølge (dreiv nemlig å planla å dra på country festival til sommeren og var skikkelig rivi med;) og da kom det plutselig i en sang som heter ‘mom’ av Brooks Jefferson – og herrejemini- tårene bare trilla på meg gitt, den traff meg midt i hjerte:)  – så egentlig burde du sette på den sangen mens du ser på dissa bildene for “full effekt” hihi;)

Ha en superfin ettermiddag!

Alt godt
mona

Chair: Bseated
Flowers: Flowers by Mari

No comments yet.

Leave a Reply