MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Vakkert vårbryllup i Oslo

En skikkelig fin lørdagsmorgen i mai satte monings seg i toyota’n for å dure inn til Storbyen for å fotografere bryllupet til min gamle nabo Simen og hans Janne. (her på landet kaller vi jo de som bor et par km unna også for naboer da vettu;) Jeg kunne ikke la være å tenke på den gangen Simen og jeg skulle kjøre ponny og slede for å være nisser i barnehagen i Helgeroa. Jeg tenker vi var rundt 12 år gamle og min gamle ponny var god og sta, så da vi kom til svingen opp til barnehagen nekta hun og svinge – vi fikk oss en god latter der vi susa avgårde i nisseklær og måte ta runda om Nevlunghavn. Da vi endelig ankom barnehagen, litt for seint og med sjegg og luer på halv tolv så vi nok ut som vi hadde kommet rett fra nordpolen faktisk! Jeg tror alle barna trodde at her hadde de med ekte nisser og gjøre. Helt til de serverte oss risengrynsgrøt og nisse monings (som absolutt ikke liker grøt) måtte grine på nesa. Da pekte og ropte en av barna: “det der er ikke en ekte nisse for hun liker ikke grøt!” Hahaha! Vel nok om den gangen vi ødela jula for omlag 50 barn og tilbake til den vakre maidagen på vei til hovedstaden og et helt fantastisk eventyrbryllup!

Da jeg kom inn døra for å være med Janne og døtrene på forberedelsene var det en herlig jente gjeng som møtte meg og her lekte minstejenta med ponnyer på gulvet gitt! Videre gikk turen til vakre Asker kirke og så middag og fest på skøyen hovedgård. Janne og Simen hadde lagt opp til en skikkelig fin fest, med god mat, herlige folk, og utrolig stemning. Fotograf monings kosa seg nesten gløgg ihjel og det var så vidt rokkefoten orka å gå de få skritta ned til bilen på slutten av kvelden. Jeg satt vel der i bilen og nynna tenker jeg, for plutselig ville ikke GPS dama i bilen min (akkurat som min gamle ponny) kjøre riktig vei , nei så da var det akkurat som i gamle dager da: bare å ta ei ekstra runde før en dura hjem:)

Tusen takk for en helt fantastisk dag med dere Janne og Simen. Ønsker dere alt det beste i hele vide verden!
Klem fra meg

 

 

No comments yet.

Leave a Reply