MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

sommer,måker, fine folk og kjærlighet

Jeg fotograferte Siri og Tore sitt fantastiske sommerbryllup i stavern. Vielsen var ute ved havet og var utrolig vakker og rørende! Siri og Tore er så vakre og de har sånn en glede sammen! Det var kjempe inspirerende og gøy å få være med dem å feire den store dagen, og jeg var så glad da jeg kjørte hjemover:) Jeg hadde en ide om at jeg skulle ha med mest mulig av de fantastiske måkene som sirklet over oss i bildene, men jeg fikk ikke med en eneste måke! MEN da jeg kom hjem og så bildene, så jeg at Siri og Tore var så vakre at om jeg hadde hatt med tusenogen måke i bakgrunnen hadde ingen sett det;) For disse to strålte mer enn tusen måker;) Tusen takk for at jeg fikk være med dere på denne vakre dagen Siri og Tore! Gratulerer!

No comments yet.

Leave a Reply