MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

sommerbryllup i Grimstad

Her kommer et kjempekoselig sommerbryllup fra meg midt oppe i juleforberedelsene:) Dette var et kjempe fint bryllup ute på en øy ved Grimstad. Fotograf monings ble hentet i en liten båt og da vi nærmet oss den lille øya kunne jeg se flagg i alle farger og et herlig festpyntet hyttetun – sååå romantisk!! Ingeborg og Torstein hadde invitert venner fra fjern og nær til å feire bryllup på den gamle familiehytta og hele familien var i sving med å gjøre siste finpuss på border og mat da jeg kom. Fantastisk koselig.
Vi rakk akkurat å ta bilder før den første regndråpen falt (og som jeg pleier å si: alt som faller i sløret betyr lykke – så her ble det plenty av lykke denne dagen;) Brudeparet annkom vielsen i en trebåt og jeg synes det var så vakkert da det regnet tett, og brudeparet gikk opp stien der alle sto under paraplyer og ventet, det er ofte sånne øyeblikk som rører mest.
En fantastisk fin dag med så utrolig masse glede <3

Ha en fin dag du også!
kjempeklem fra meg

No comments yet.

Leave a Reply