MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Siri og Gaute

I slutten av februar kjørte jeg oppover til den lille bygda Hvarnes for å fotografere bryllupet til Siri og Gaute. Det blåste så voldsomt at da jeg stoppet på bensinstasjonen på veien dit, trodde jeg et sekund at bildøra skulle blåse av bilen i det jeg åpnet den gitt;)

Da jeg kom til kirken fant jeg en smånervøs brugom på utsiden som gledet seg veldig! Siri og Gaute hadde fortalt meg på forhånd at den lille kirken ikke hadde så mye plass inne, og ganske riktig, kirken var ikke stor, og det var ikke et ledig sete i den stappfulle kirken! Men jeg fant meg en plass heeelt fremst rett bak en femarmet lysestake…jepp ja, da skjønner du åssen detta nesten endte..hihi Detta var den vielsen hvor mona nesten satte fyr på den røde hestehalen sin ja..!! hahaha  Jeg slapp unna med litt svidd hår lukt, men så et øyeblikk der for meg at fotografen sto i lys lue og lurte på om jeg bare skulle dukke ned bak benken der og bare brenne opp i det stille, eller springe hylende og kalvbeint nedover midtgangen med presten etter med sånn rødt brannslukknings apparat..hahaha (Alt det der rakk jeg å se for meg i det jeg så hestehalen sveipe over lysestaken da jeg snudde meg etter å tatt et bilde;) hihihi

Siri og Gaute var så rørte begge to, og jeg måtte felle en tåre bak kameraet mitt der jeg satt jeg også (så klart;) Bare måten de to så på hverandre på fikk stemningen i den lille kirken til føles så varm og det var som om tiden sto stille for et øyeblikk. Men så er det jo dette som er så fantastisk vakkert med brylluper: at vi alle sitter helt stille og holder pusten og bare kjenner på kjærligheten et bittelite lite øyeblikk! (åsså feirer den høylydt med hæla i taket etterpå!!)

Tusen takk for at jeg fikk være med å fotografere dere Siri og Gaute! Ønsker dere alt det beste i hele verden!!

Alt godt
mona

PS: Den utrolig vakre blomsterbuketten er fra superdyktige Frøken Flood Blomster.

 

No comments yet.

Leave a Reply