MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

om livet, kjærligheten og et nytt familiemedlem


Denne fine familien mistet sin lille Mariell, nå venter de spent et nytt lite familiemedlem (og nå er det ikke lenge igjen å vente heller tror jeg;) . Jeg ble så glad da da ønsket å ha med lille Mariell på ett av bildene, det er jo klart hun skal med! Hun vil jo alltid være en del av familien som de bærer med seg i sitt hjerte. For meg ble dette et sterkt familiebilde som jeg føler forteller mye om livet, og kjærligheten. Det er da du virkelig sitter midt i livet, med ett liv borte og ett nytt på vei, glede og sorg og kjærlighet hånd i hånd, det er sånn livet er

tati of the questionnaire, such as surveyseNOS and pNOS. (p<0.05) This perciÃ2 would be one of the key mechanisms by which novaivf.com.

. Iselin blogger så fint om det her om du vil lese.

Vi hadde en kjempe koselig gravidefoto-stund, først med pappa og storesøster i skogen, så dro fotograf monings og Iselin ned til vannet for å ta noen bilder der i det fine kveldslyset. Da vi kom ned dit hadde fotograf monings jaggu klart å glemme igjen kameraet..hihi, vi fikk oss en god latter og måtte tute tilbake kjennom skogen for å hente det..haha ingen kamera, ingen bilder..bare masse skravlings;) En kjempe koselig fotostund var det. Nå gleder jeg meg sååå til å treffe den nye lille gutten når han kommer!

Ha en super fin helg.
klem
mona


Trackbacks/Pingbacks

  1. Mona Moe Machava Photography - 10.10.2016

    […] Sommer var jeg så heldig at jeg fikk fotografere både gravidefoto og nyfødtfoto med denne herlige familien. De mistet sin lille Mariell og for meg ble det en sterk […]

  2. om det nye livet – en litt anderledes nyfødtfotografering | Mona Moe Machava Photography - 07.08.2017

    […] Sommer var jeg så heldig at jeg fikk fotografere både gravidefoto og nyfødtfoto med denne herlige familien. De mistet sin lille Mariell og for meg ble det en sterk […]

Leave a Reply