MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

om det nye livet – en litt anderledes nyfødtfotografering

I Sommer var jeg så heldig at jeg fikk fotografere både gravidefoto og nyfødtfoto med denne herlige familien. De mistet sin lille Mariell og for meg ble det en sterk opplevelse å fotografere sånn midt inne livene deres – der en enorm glede og en stor sorg gikk hånd i hånd. En utrolig inspirerende og vakker familie <3 Iselin blogger så fint “om å miste det kjæreste man har” her, så jeg spurte henne om hun ville være “gjesteblogger” å skrive noen ord til bildene jeg hadde tatt. Det har hun gjordt, og det er vakre ord som rører i noe dypt der inne og sier mye om livet <3 Hun skriver:

Tusen takk til deg Mona for at jeg får være gjesteblogger! Det at du har tatt så fantastiske bilder av vår lille familie er jeg så glad og takknemlig for. Takk for at du ville forevige en bitteliten bit av vår hverdag. En koselig dag med mye latter, varme og kjærlighet.

Å gå fra fire til tre og tilbake til fire igjen… Martinius er vårt nyeste medlem i familien som nå skulle vært på fem.
Det er ingen dans på roser å få barn etter å ha mistet et barn. Selvfølgelig er det fantastisk å få dette nye, vakre og herlige vesenet til jorden! En glede og lykke for hele familien. Men å få barn etter man har mistet fører med seg masse tanker og følelser som ellers aldri hadde vært der. Dårlig samvittighet og forferdelig masse savn etter henne som er borte. Mariell skulle jo blitt storesøster. Hun skulle opplevd lillebror hun også! En stor og flott lillebror som Mina Sofie forguder. Hun bare elsker ham. Skal være med på alt av bleieskift og stell. Vil holde å bære, kose og klemme hele tiden. Så utrolig stolt hun er av å bli storesøster for andre gang. Også hos henne er følelsene mer utenpå igjen. Gråter over lillesøster, Mariell. Over savnet, og sorgen av at hun er død. Det er mange tårer i huset etter Martinius kom. Tårer av glede og av sorg hos oss alle sammen. “Det er livet… ” -” Du vet mamma, det er sånn livet er! Det gir å det tar”- Mina Sofie, 8 år!

Jeg vet Mariell smiler stolt til Martinius hver dag, smiler til oss alle sammen. Hun er med oss hele tiden. Hun er med på alt vi gjør. Hun bare er… lyset.., kjærlighet… varme… godhet… nærhet… hun er.
Det er litt som vinden. Jeg kan ikke se den, men jeg føler den. Sånn er det med Mariell. Ser henne ikke, men føler henne hele tiden❤️
Vi lever videre for deg og alt hva du var vår kjære engel. Nå med en ny liten skapning som skal avle glede og håp på ny.

-Iselin

No comments yet.

Leave a Reply