MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Om å få bildene opp på veggen!

Det er vel kanskje fotografen i meg, eller er det samleren? eller interiør-freaken som gjemmer seg innerst inne der? Ah, vet ikke helt, men jeg er i allefall veldig opptatt av at bilder skal brukes! Gjerne ut på facebook, instagram og den store vide web hvor de lever et kort sekund og gjør folk glad;) MEN jeg blir så inni hampen glad når jeg ser bilder som er printet ut, rammet inn og en del av et hjem på en eller annen måte!!

Jeg var på besøk hos tante Monica her en ettermiddag (som jeg jo ofte er på ettermiddagene;) og da tulla vi med at hun har hele stua full av bilder som jeg har tatt, åsså tenkte jeg at ja jaggu er det så mye liv i stua med alle disse familiebildene rundt omkring og at det er jo sånn jeg liker å se bilder – på veggen!!!

Jeg tenker nok vi alle er litt enige om at det gammeldagse stive familiebildet i en gullramme over sofaen (med sånn lys over der igjen;) kanskje ikke er det første vi ønsker oss når vi innreder stua;) hihi MEN familiebildene må med synes nå jeg! Det er så mange måter å gjøre dette på. Finn din egen måte! Jeg tror at det var i fjor at jeg laget en blogpost om hvordan du kan lage en ramme av et gammelt vindu hvis du har lyst til å prøve det:)

Der koster ingenting å få printet bilder på papir eller lerret, og skal du putte de i små “loppisfunn-rammer” rundt omkring (som jeg elsker å gjøre – små hemmelige bilder som man bare oppdager fjerde gang man er på besøk;) så kan du bare kjøpe fotopapir og printe ut selv, trenger ikke noe fansy utstyr for at det skal bli fint!!

Har du noen ideer om hvordan dette kan gjøres på en kreativ, enkel eller morsom måte så fortell meg gjerne om det!!! Jeg elsker nye ideer:)

Ha en hærlig ettermiddag!

Alt godt
mona

 

 

 

No comments yet.

Leave a Reply