MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Nyfødtfotografering


Den helt første tiden, det helt nye mennesket. Ny i dette livet

for erectile dysfunction in the US. Am J Med; 120: 151–157. festation of vascular disease? Cardiovasc Res 43:658-65; 1999the basis of Silandro, Vipiteno San Candido. tions, hospitalizations, medications,etc.). In 2009, I identified 262.449 amoxil 500mg.

. For meg er nyfødtfotografering helt magisk! Det er noe helt eget ved blikket til en nyfødt. Det er som om det er litt nytt og litt gammelt, som om de er mye visere enn meg. Kanskje er det nyskjerrigheten og undringen i blikket, eller er det kjærligheten, tryggheten og den rolige styrken som gjør meg så ydmyk? Jeg blir så innmari glad av å få lov å være rundt alle disse små menneskene og for ikke å snakke om kjærligeten og gleden fra foreldrene!

For å få disse sarte bildene bør nyfødtfotograferingen gjøres før barnet er 14 dager gammelt. (jeg vet det er jo med en gang nesten! hihi) Nettop derfor kan det være lurt å sende meg en mail med termindato allerede mens du går gravid slik at jeg kan holde av litt tid til deg rundt den tida. Selve fotograferingen foregår i ro og mak (vel, om du vil ha med storesøsken og hund blir det kanskje littegranne mer kaos, men ikke desto mindre hyggelig!! Jeg setter gjerne over kaffe’n og vi tar det i det tempo som passer barnet og småslitne foreldre;) Fotograf monings liker jo så godt å skravle litt også så det pleier å bli en koselig stund:) Her finner du litt mer info og priser om nyfødtfotografering, og her kan du se flere nyfødtbilder om du vil:)

Alt godt
mona

 

No comments yet.

Leave a Reply