MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

nyfødtfoto i hjemmet

Tenk ute ligger snøen til langt oppetter husveggen ennå, mens fuglene synger og minner oss om at det ikke er lenge til det sildrer i bekker og hestehoven titter opp. Monings sitter inne foran skjermen med en diger kopp te, redigerer og hører på lydbok i dag, det er ikke så værst det heller på en vinterdag! Her er bilder fra en skikkelig koselig nyfødtfotografering vi hadde for ikke så lenge siden. En virkelig herlig gjeng <3 Nå for tiden gjør jeg mest nyfødtfotografering hjemme hos dere. Jeg synes det er så innmari koselig å få komme hjem til folk. Det blir jo også enda mer personlig, og man får enda mer sånne herlige øyeblikk av kjærlighet. Barna er litt roligere og det gjør det hele litt lettere. Monings er altså ikke så rolig av seg serru, så skravla går og jeg ler så høyt så det er ikke alltid så lett å få disse bittesmå nyfødte til å sove med meg i nærheten gitt. Men sånne storesøsken, de pleier å like å herje rundt med meg, så da er det ikke så gæli allikavel om jeg er litt spinnvill;) hihi! Har du lyst til å finne ut mer om nyfødt eller familiefotograferinger hos meg kan du klikke her , vil du bare lese om nyfødtfoto kan du se litt i denne brosjyra her. Eller send meg en mail og spør om du lurer på noe.
Ønsker deg en skikkelig fin dag!
Stor god klem fra meg

 

No comments yet.

Leave a Reply