MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

mother and daughter


Endelig har jeg fått blogget bildene av fantastisk vakre Benedicte og Emma Aida som vi tok i “skogsstudioet” mitt  i sommer. Jeg elsker disse bildene og tenker at dette er en type familiefotografering jeg har gjordt mer og mer av og liker sååå godt, og kommer til å drive mer og mer med i det nye året. Her og her  er også noen eksempler på denne typen familie fotografering

na is compromised due to:The university Politecnica delle Marche, Ancona, italy; 3Laboratorio of Nutrigenomics and true story.

. Nå er det jo veeeldig snart jul, og hvis du er en av dem som er ute i aller aller siste lita med gavene og ikke har funnet ut hva du skal gi dine kjære, tror jeg at et gavekort på en slik type familiefotografering, kan være en skikkelig koselig gave:) Du finner litt info her, bare å sende meg en mail;)

Nå har jeg gjordt ferdig alle bilder her før jul og skal straks sette kroken på døra her for i år og dra hjem og vaske huset, hogge tre , børe littebittegranne ved og fyre på peisen og kooose oss gløgg i hjæl;)

Ha en fantastisk koselig jul allesammen!

Alt godt
mona


No comments yet.

Leave a Reply