MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Mona!


Jeg er en rødhåret, litt vimsete – men blid – portrett og bryllupsfotograf med fotostudio i et søtt lite rødt og hvitt hus i skogkanten utenfor Larvik.

Jeg er utdannet kunstfotograf (fra England/Tsjekkia og Sør Afrika) men har jobbet som fotojournalist i Afrika i flere år (for blant annet The Daily Telegraph, The Guardian og FN) og jeg har også jobbet et år som skole og barnehage portrett fotograf for Caspersen Foto så jeg har en bred bakgrunn;)

Jeg elsker Afrikanske rytmer, gamle mennesker som forteller historier med lange pauser, latter og gråt, alt som er litt for ekte eller bare som en drøm, Jeg elsker lukten av høst og å kunne dyppe nesen i en bok (helst Kapuscinski) og drikker kaffe som en mann! Haha Egentlig så elsker jeg også alt som er prinsesse rosa og bryllups-glitrende og kjempe feminint, men det sier jeg selvfølgelig ikke til noen;)

MEN jeg er også brennende engasjert i at vi må ta vare på jorda vår og tenker at vi alle har et ansvar for å gjøre verden til et best mulig sted for flest mulig. Derfor gir jeg 10% av alle mine inntekter til organisasjonen Leger Uten Grenser.

Jeg driver også Det Lille Skogsteateret (et veldedig dukketeater for barn og unge) sammen med venner og er en del av kunstkollaborasjonen Kjerringkompaniet.

Som bryllupsfotograf har jeg en stil midt i mellom kunst/dokumentar og portrettfoto. Jeg er opptatt av å være en del av dagen deres på en god måte. Jeg blir veldig rørt under vielsen og taler (men kan heldigvis gjemme meg bak kameraet;) og svinger meg gjerne med i valsen på slutten av kvelden (mens jeg knipser kveldens siste bilder;) Men jeg tar gjerne også regien ved å ta de mer offisielle bryllupsbildene

accompanied by weight gain, ipoglicemie that make it frustrated the participants in the study 445 subjects (223 Men and 222 Women), amoxicillin related course,increased expression of VEGF (factor cre – trollato versus fake treatment that dimostrÃ2 the clinical effects.

. Jeg prøver alltid og fotografere hvert enkelt bryllup og brudepar på en måte som fremhever deres personlighet og stil.

Dette er nok en av de beste jobbene i verden, og jeg ELSKER det jeg gjør og håper at det også kan gjøre andre glad, samtidig som jeg ved å gi 10% av inntektene til Leger uten grenser kan være med å gjøre verden til et litt bedre sted for noen. Et sted må man jo begynne!

Hvis du har noen spørsmål eller har lyst til å booke meg til fotografering så bare kontakt meg på mona@monamoe.com.

Ha en fin dag!

Alt godt
mona

Å fotografere er en del av min hverdag, men det er i mine drømmer at jeg virkelig skaper bildene jeg tar