MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Maria og Daniel

Til deg som ikke driver å går i bryllup hver helg: Det burde du begynne med altså! ..Eller da blir det kanskje skikkelig sånn weddingcrasher opplegg da? Det er kanskje ikke helt ok det? Det er vel litt sånn som meg det da, jeg  er i bryllup omtrent hver helg i sommerhalvåret og jeg blir jo så voldsomt rivi med hver gang! Føler meg alltid som en av gjengen, en av gjestene og en del av festen. Det hender at jeg tar meg selv i å le høyest under talene for eksempel, eller tørke tårer mer enn jeg fotograferer til tider..det kan være ganske så flaut skal jeg si deg, ettersom jeg bare er fotografen og stort sett ikke kjenner brudeparet fra før. (Men man blir også ganske så godt kjent på en sånn dag føler jeg.) Med Maria og Daniel derimot, hadde jeg lov til å le litt ekstra høyt og tørke tårene bak kameraet mitt, for dissa kjente jeg litt fra før, og da synes jeg at fotograf monings er litt mer unnskyld når hun blir litt revet med;)

Dette bryllupet var så vakkert og fullt av kjærlighet og en god slump med latter og tårer. Jeg var så glad og fornøyd da jeg kalvbeint og lattermild gikk til bilen etter en lang dag. Satte meg i Toyota’n (med vinduene nede for jeg skjønner ikke en dritt av den aircondition greia, den gir ikke noe vind i håret i det hele tatt!!! og det må man jo ha!)  trådde på gassen, fikk opp lyden på joiken og tenkte at jeg har jaggumeg verdens beste jobb! Bryllupsfotograf da gitt. Hvem hadde trodd det var lykken? ikke jeg ijaffal! Men en ting er iallefall helt sikkert, det blir som det skal bli her i verden:)

Heia kjærligheten!

klem fra bryllupsfotograf mona

No comments yet.

Leave a Reply