MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Lykke og Hella

Det er jo slettes ikke hver dag at jeg får besøk av tvillinger – og ikke at de kommer på besøk på termindatoen sin heller;) Disse to jentene er så fantastisk vakre og har en kjempe stolt og flink storesøster og et par virkelig herlige foreldre – så de kan bære sine navn med rette! Min oldemor het faktisk  også Hella og jeg har ikke møtt noen andre med det navnet før nå, det synes jeg var såååå hyggelig:)))

Det er så herlig at kirsebær trærne blomster overalt – oi det er vakkert! Da jeg skulle finne en kirsebærtre kvist til denne fotograferingen (alltid ute i siste lita kan du si hihi) virra jeg rundt på bøgda på vei hjem fra barnehagen på morgenen for å kankje “stjele” en, men så kom jeg på at jeg har jo et nydelig blomstrende kirsebær-tre rett på utsida studiovinduet mitt..hihihi snakk om å ikke se skogen for bare trær, eller treet for bare skog, eller åssen det der er?:)

Ha en skikkelig fin mai-uke, nyyyt alle kirsebærtrærne! (særlig de rett foran nesa som man glemmer å se;))

Alt godt
mona

No comments yet.

Leave a Reply