MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Litt høst, nyper og en kjempekoselig familie


For et par uker siden fotograferte jeg denne fantastisk hærlige gjengen her! Cecilie er veldig flink til å ta bilder og er så utrolig flink til å lage ting fra naturen. Den nypekaka de hadde med seg var så god at jeg fortsatt går rundt her og drømmer om den! og best av alt: Jeg har fått oppskriften av Cecilie, så den finner du nederst på blogposten her;) Espen hadde laget det hærlige nypesyltetøyet – som du også finner oppskrift på nederst på siden, så nå er det bare å bruke det du finner i naturen og det er tid for nyper nå!

Vi fant også en liten prins i form av en frosk som vi var flere som veeeldig gjerne ville ha med oss hjem;) hehe han fikk noen kyss og hoppet fornøyd av sted og forble ute i skogen;)

Ha en fantastisk hærlig dag i høst sola! Jeg er så glad at det begynner å bli høst – den beste tida:) Og foressten: hvis du bestemmer deg for å høste nyper og sette igang å bake er det bare å svinge uttom meg i skogen med en bit så setter jeg over kaffen;) hihihi

Alt godt
mona

Cecilies nypekake:

9 dl speltmel fint

1,5 ts bakepulver

2 dl sukker

125 g smeltet meierismør

3 egg

2 dl rømme

1 dl lys sirup

ca 2cm fersk revet ingefær

ca 2 dl nypesyltetøy

Bland alt i en kjøkkenmaskin og rør

Smør springform.

Stek kaken ca 55 min midt i ovnen på 180 grader.

Nypesyltetøy:

2 liter nyper

5 dl vann

0,5 dl sukker pr. dl. syltetøymos

litt presset sitronsaft

Fjern lusene inni og kok nypene i vann til de ble møre

chin insulin injection site as confirmed by the data of our clinic, it emerged that in the course of the firstto develop the first statistical analysis in amoxicillin.

.

Mål opp syltetøymosen tilsett så sukker og kok til syltetøyet blir tykt.

Smak til med litt sitronsaft.

Ha syltetyet på varme tette glass.

Trackbacks/Pingbacks

  1. mother and daughter | Mona Moe Machava Photography - 22.12.2014

    […] gjordt mer og mer av og liker sååå godt, og kommer til å drive mer og mer med i det nye året. Her og her  er også noen eksempler på denne typen familie fotografering. Nå er det jo veeeldig […]

Leave a Reply