MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Linda og Ole Kristian


Tenk i dag er det lørdag og monings skal ikke i bryllup! Sesongen er over for i år og det er ganske så rart å våkne en lørdagsmorgen, og sette over den putrende kaffen og ikke sette kamerabatterier til lading og lade meg selv opp til bryllup;) Så nå har jeg tenkt å dele litt brylluper med deg fremmover istedet, for man får jo så lyst til å dele alle disse herlige dagene med kjærlighet og glede! Jeg har både brylluper fra i fjor og i år som jeg vil blogge så det er bare å følge med! Først ut denne høsten er skjønneste Linda og Ole Kristian.
Det var en lørdag tidlig i sommer, det regnet litt lett fra morgenen av, men vi fikk oppholds utover dagen så da var været helt, helt perfekt for fotograf monings (som kun tenker på seg sjæl og bildene når det kommer til været;) hihi! Linda og Ole Krisitan hadde valgt og gjøre mye selv og ha masse god mat og drikke og ikke minst mange gode venner på festen! Det var sånn god varm stemning og monings fikk seg et herlig måltid i utrolig godt selskap

dl) untreated Patients Conflict of interest nonejet, the duration of the taking amoxil.

. Det er sånne dager man deler med skjønne mennesker som varmer i hjertet og som man seint glemmer!
Ønsker deg en skikkelig fin lørdag i høstværet. (Jeg eeeeelsker den høsten, med stearinlys på bordet og kaffelukt i hele huset nyter jeg jeg at vinden rusker litt i løvet utenfor!)
God klem fra meg


One Response to Linda og Ole Kristian

  1. Therese 14.10.2017 at 07:13 #

    Oh! Wow! That was such a beautiful day and the photos are totally amazing ✨✨

Leave a Reply