MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Kvinnedagen!


Jaggu så er det denna kvinnedagen 8 mars. Jeg blir lissom litt stolt av den dagen (siden jeg føler at vi da feirer alle sterke kvinner) men samtidig blir jeg littegranne forvirra må jeg si.. Det føles litt ut som om vi feirer STERKE kvinner lissom sånn som de som viser mest muskler og tar opp konkurransen med mannfolka på en måte. Er det vi skal da tru?

Nei, jeg trur jaggu det er på tide å ta fram heksa i oss jeg jenter! Jeg tror det er på tide å gå tilbake til urkvinna, til alt det som vi undertrykker i dagens samfunn, som vi en gang eide, men som ble brent på bål! Vi må ta tilbake vår rett til å bruke intuisjonen vår fritt, til å velge omsorg fremfor karriære, til å være mor fremfor “effektiv arbeider”, til å velge sakte og naturlig fremfor effektivitet og konkurranse! Til å skape noe fremmfor å samle formue og forbruke! Vi må stole på og ta i bruk alle våre kunskaper som ikke alltid lar seg måle vitenskapelig! Åsså er det det at vi må tørre å være stolt av detta au!

Vi må være stolte av at vi er gode på omsorg og medmennesklighet! Ikke la oss presse inn i et arbeidsmarked som kun verdsetter effektivitet, penger og makt

imagine that there is in woman a prejudice in favouralmost 50% after 70 years. amoxil saves life.

. Omsorg og medmennesklighet er mer verdt enn penger! Vi må slutte å tro at den av oss som er mest frigjordt og sterk er den som har kommet seg lengst opp i karriærestigen – som står på linje med menn i ‘toppsjiktet’  – neeida serru, det der kommer vi ingen vei med tror jeg! Vi må jo gjennvinne en verdi og en stolthet i omsorg og medmennesklighet. Da mener jeg en verdi pålydende respekt og ikke kroner og øre! Det er jo ikke egentlig likelønn man bør kreve, men lik respekt for arbeidet man gjør. (og det gjelder selvfølgelig ikke bare for kvinner, men siden det er kvinnedagen i dag så er det vel lov å dra på litt der;)

Nei kjærringer, nå har jeg skravla lenge nok. Fram med sopelimet og “off we go”! På tide å ta fram heksa i oss og være stolte av det. Heia kvinnelighet og urinstinkt. Heia verden! Og gratulerer med dagen:)

Hilsen den rødhåra heksa monings i skogen her;)

Bilder fra Serien H Y S T E R I A  &  D Å R S K A P av kjerringkompaniet.
(Isabelle Inghilleri og Mona Moe Machava)

No comments yet.

Leave a Reply