MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Kristine og Paul

Her kommer det nydelige mai-bryllupet til Kristine og Paul. En fantastisk fin dag med hærlige mennesker i Noresund og Sole hotel.

Det var to kjempe spente og utrolig fine folk som møtte meg på denne solfylte vårdagen.Kristine og Paul er så fine sammen og så gøy å være rundt! Vielsen var sa fin! Da det kom til sangen i kirken var det så vakkert at jeg bare måtte legge kameraet ned i fanget og lukke øynene et øyeblikk. (Jeg innbiller meg at kanskje alle andre gjorde det samme, eller så tenkte de kanskje at de hadde leid inn en veldig rar fotograf som bare satt der med lukkede øyne og nøt det hele;) hihi

Etter en hærlig dag satte jeg meg i bilen for å kjøre hjemmover. Da jeg skulle ta på meg bilbeltet oppdaget jeg at knappene over brystet i kjolen min var gått opp og jeg hadde slengt på meg jakka vrang etter vielsen! Jadda Bridget Jones! sa jeg til meg selv, det var i allefall ikke rart alle smilte så godt på gruppebildene! Ha ha ha Jeg lo godt av meg selv, tråkka på gassen og hørte på joik hele veien hjem etter er skikkelig, skikkelig fin dag!

Alt godt
mona

 

No comments yet.

Leave a Reply