MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Kristin og Per

Her er bilder fra det utrolig vakre bryllupet til Kristin og Per i Larvik i sommer. En kjempe fin dag med nydelig vær, hærlige mennesker, latter og sang!

Vielsen var i Hedrum kirke, en utrolig vakker kirke, som jeg liker meg godt i! Per var så spent og trippa lett med foten, det var så stille i kirken at man kan høre sitt eget hjerte slå. (mitt slår alltid så hardt den tiden før kirkedøren åpnes og vi venter på bruden! Jeg tror det er en blanding av at jeg har vært sammen med brudeparet i forberedelsene (nervene og gleden smitter), åsså tror jeg det er et øyeblikk hvor alle sammen er så intenst tilstede at man føler seg utrolig glad og levende!) Da de endelig åpnet kirkedøren og lyset flommet inn i den gamle kirken og Kristin kom opp kirkegulvet i sin nydelige “englekjole”, og Per bryter ut i et kjempe smil. Ja da er det lissom at fotograf monings må prøve å konsentrere seg om jobben sin da, og prøve og fange alle disse følelsene inn i noen få bilder. Noen ganger synes jeg at jeg får det til! Heldigvis kan jeg både smile og gråte litt bak kameraet mitt der uten at det går utover bildene..hihi bortsett fra at noen blir litt uskarpe innimellom. (men det tror jeg man får ta som et kompliment hihihi;)

Festen og nydelig middag var på Farris Bad, og jeg kosa meg skikkelig med hærlige gjester og taler og dans til langt på natt jeg også;) Spesielt morro var det da alle gjestene på dansegulvet plutselig løftet opp brudgommen og klippet et hull i strømpen hans..hahaha den skikken var ny for meg, og det var så morsomt! Så med god mat og drikke og latter’n sittende løst dura jeg hjem i toyotaen og tenkte at detta var et skikkelig fint bryllup! For størst av alt er kjærligheten, og jeg er utrolig heldig som får være med å feire den på forskjellige måter med så mange fine mennesker hver helg hele sommeren! Ække rart fotograf monings lengter mot sommer’n:)

Stor klem
mona

 

No comments yet.

Leave a Reply