MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Tag Archives | bevisst

Bevisst -økologisk og rettferdig konseptbutikk

Jeg er så heldig å få fotografere for verdens beste lille butikk som selger etisk riktig produserte klær:) Bevisst er nå å finne på Fritzøe brygge frem til jul. Jeg synes det er en kjempe fin ting og tenke på dem som lager klærne og miljøet vårt samtidig som man kan få fantastisk vakre klær. Det er ikke alltid så mye som skal til for å gjøre en forskjell i verden! Det begynner med oss og de små valg vi tar i hverdagen:)
Ha en skikkelig fin førjulstid!

kissie
mona

→ link til innlegg

bevisst

Her er noen av bildene fra den forrige fotoshooten for Bevisst en fantastisk nettbutikk som selger økologisk og etisk riktig produserte klær. Jeg er så stolt og glad for å få lov til å være med å jobbe med dette, og jeg synes det er så fantastisk at vi begynner å tenke mer og mer på jorda vår og det ansvaret vi har for å jobbe for en bedre og mer rettferdig verden! Sjekk ut den kjempe fine nettbuttiken til bevisst, absolutt verdt å ta turen innom!

→ link til innlegg

bevisst

I am photographing for BEVISST The most amazing little shop selling ethical clothing. The new web-shop is now open, and really it’s worth having a look. It is so many beautiful clothes – and best of all – it’s all fairtraide and organic!!!!!!!

→ link til innlegg