MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Tag Archives | barn

Ronja 1 år

Jeg har så mange koselige barne og familie fotograferinger fra i sommer som jeg gleder meg til å blogge! Dette er lille Ronja og hennes fine familie.  Jeg var så heldig at jeg fikk fotografere Ronja som nyfødt også – det kan du se her), det er så utrolig gøy å kunne få følge barna og se dem vokse opp, og tiden går så utrolig fort! For alle dere som har vært hos meg og fotografert barna tidligere betaler dere ikke for fotograferingen når dere kommer tilbake igjen (dere betaler da kun for bildefilene) – noen fordeler må det jo være med å komme tilbake igjen;)  Nå skal jeg jobbe med bryllupsbilder resten av dagen, slurpe innpå med nydelig økologisk kaffe og nyte høstluften;) I ettermiddag skal jeg og mini-assistenten fotografere gravidebilder  – travle men fine dager!

Ha en super dag!

Alt godt
mona

→ link til innlegg

Elisabeth og Casper

Vi sitter i slørblå junikveld
og svaler oss ute på trammen
Og alt vi ser på har dobbelt liv,
fordi vi sanser det sammen.

Hans Børli

 

Så var jaggu sommeren her, nesten helt uten at jeg har merket det;) Den kommer alltid så plutselig lissom! Rundt St.Hans tid hadde jeg besøk i studio av fantastisk søte Casper og den kjempe fiiine mamma’n hans, det var så koselig! Det er noen fordeler med å ha fotostudio i skogkanten..hihi… det blir like koselige bilder inne som ute;)

Hvis du er på ferie i Larviks traktene, eller er herfra og ikke har reist bort på ferie i Juli og har lyst på koselige sommerbilder litt ala disse eller disse, så er det en fin-fin tid å ta det på nå;) Jeg og mini-assistenten min reiser ikke bort i sommer så vi kan ta noen små foto-oppdrag i ferien:)) bare å si i fra! (kan være lurt nå i Juli måned, August er nemlig en ganske så travel måned med masse brylluper og dukketeater og mye spennende! hooo hoooo) Ha en strålende sommer-dag!

Alt godt
mona

→ link til innlegg

en skikkelig super gjeng

Har fotografert masse super-fine folk i det siste, så gøy og ha så masse sprudlende og morsomme mennesker i studio! Denne gjengen her synes jeg var så søte, skikkelig artig liten kar med super-fine foreldre – heldig han;)

Det er fortsatt mulig å være med på det lille påskelotteriet mitt hvor du kan vinne en fotografering med 10 digitale bildefiler til en verdi av 4000kr;) bare se her:) Ellers er det ikke mye påskeferie i sikte for meg..her er det nemlig siste innspurt i bachelor-oppgave skriving..da blir det nok desto viktigere med masse påskegodt tenker jeg;) hahahaha

Ha en fin fin ettermiddag:)

Alt godt
mona

→ link til innlegg

magi i en travel hverdag

“And above all, watch with glittering eyes the whole world around you because the greatest secrets are always hidden in the most unlikely places. Those who don’t believe in magic will never find it.”
― Roald Dahl

 

Det er så mye magi i små barne ansikter. Hverdagsmagi! Jeg tenker noen ganger på at jeg glemmer helt og se magien i ansiktene på de jeg møter – for det er det som skjer når jeg blir litt stressa, jobber for mye og springer rundt i ring for å rekke alt jeg skal – Jeg glemmer rett og slett  å se etter magien i hverdagen! I ansiktene til dem jeg møter, eller i dyr og naturen… Da er det godt jeg har en sånn her jobb som gjør at jeg må stoppe opp og se litt nøyere etter noen ganger;)  Da er sånne magiske barneansikter en god påminnelse om hverdagsmagien jeg nesten ikke hadde sett i all min travelhet;)

Disse to her var sååå blide og morsomme og fotografere! En skikkelig fin formiddag;)

Håper du får en magisk dag!

Alt godt
mona

 

→ link til innlegg

den vakreste Henriette

Hvis himmelen skaper et menneske,
må det også være bruk for det på en eller annen måte.
[Kinesisk ordspråk]

 

Jeg synes det er så fasinerende med nyfødte mennesker, helt ny i verden og samtidig så gammel! Lille Henriette er så utrolig vakker og jeg lurer så på hvem hun er! Jeg liker veldig godt å fotografere nyfødte (selv om jeg nesten ikke tør å ta på dem..haha..ja jeg vet at de har gått gjennom en fødsel og tåler ganske så mye..men de er så nye liksom..hihi) Men jeg vil gjerne gjøre mer nyfødt fotografering fremover så til dere kommende foreldre som går å venter, det er bare å kontakte meg hvis dere kan tenke dere bilder fra den første tiden:)

Ha en fin helg i vårværet!

Alt godt
mona

→ link til innlegg

det vakreste i verden

Det hender man får noen sånne a-ha opplevelser innimellom. Jeg fikk en da jeg satt og redigerte nyfødt bildene av vakre Marie og hennes familie. Jeg synes det var så vakkert og så tenkte på hvor heldig jeg er som får fotograferer ekte kjærlighet! I foto-verdenen (eller iallefall i min skrullete oppfattelse av det å være fotograf) er det høyeste status og være fotojournalist. Det å dra ut i krigsområder og dokumentere verdens grusome konflikter og urettferdigheter og på den måten bidra til å forandre verden er både modig og viktig. Famile og bryllupsfotografering derimot, er liksom nederst på fotograf-rangstigen kan du si. Vel, ikke nå mer (for meg da i allefall) jeg er så stolt og taknemlig over å få være med å dokumenter kjærlighet og verdens små og store under. Å sette fokus på kjærligheten i verden, og hvem vet, kanskje kan man være med på å forandre verden til det bedre på den måten også?

Tusen takk!

Alt godt
lettrørte og lettere rørete kjærlighets-fotograf mona;))

→ link til innlegg

To gode venner

Det er så fantastisk gøy å fotografere barn og dyr sammen, det er akkurat som om noe av den lekenheten og vennskapet kommer så godt frem i bildene. Disse to gode vennene er definitivt søte sammen og det var en skikkelig leken og gøyal formiddag i studio!

Ha en super helg:)

Alt godt
mona

→ link til innlegg