MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Klart til å sende ut

Lurer du på hvordan du får bildene etter en nyfødt eller barne/familie fotografering hos meg? Jeg har fått noen skikkelig fine nye bokser (synes jeg da i allefall;) med en liten søt bok inni. Du får bildet av barnet ditt på den ene siden og en CD med de digitale bildefilene på den andre siden, fint ikke sant? Her er et eksempel klart til å sende ut av verdens vakreste lille Agnes som bare var en uke gammel da hun var her, fantastisk at man får møte så mange vakre mennesker!

De superfine boksene fant jeg på seamlessphoto, der finner du også masse annet kjempe fint portfolio og fotoutstyr:)

Alt godt
mona

2 Responses to Klart til å sende ut

 1. Maria 23.04.2014 at 09:21 #

  Hei Mona,

  Jeg er en ny følger av din blogg og facebook side, og selv en fotograf i spire. Jeg elsker denne lille boka, kan jeg spørre hvordan/hvor du bestilte den?

  Setter pris på svar :)

  Mvh!

  • mona 29.04.2014 at 14:27 #

   Nå kom endelig komentaren din frem her Maria. Bedre sent enn aldri;)
   http://seamlessphoto.com masse fine foto-ting:)

   Ha en superduper dag!

   Alt godt
   mona

Leave a Reply