MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Jentene og havet

I Sommer var vi så heldige at vi fikk være med verdens vakreste jenter og deres fine familier på tur til havet. Ikke visste jeg hvor heldig jeg egentlig var som fikk lov å være med på dette! For meg var det en hel haug med magiske øyeblikk og glede. Det at noen av disse jentene satt seg ned og bare lyttet til bølgene, eller kjente på sanden, eller så med stor glede på bølgene gjorde meg så utrolig godt og hjalp meg og huske på hvor viktig sånne små øyeblikk egentlig er og at det er lov å nyte hverdagsmagien som finnes i lyden av havet og i møtet med nye mennesker!

Tusen takk for at dere tok meg med på denne reisen, det gjorde meg rikere på glede!

Masse gode klemmer
mona

P.S. Disse bildene er tatt på Norsk Forening For Rett Syndrom’s sommerleir 2015. Hvis du vil vite mer om hva Rett Syndrom egentlig er kan du lese litt om det her.

 

3 Responses to Jentene og havet

 1. Silje M Hagen 27.08.2015 at 20:42 #

  Så ekte, så vakkert <3 Nydelige bilder av nydelige jenter!

  • Marte Waltherzøe 26.11.2015 at 16:52 #

   Nydelige bilder! Veldig flott satt sammen til en serie. De vekte noe i meg. Jeg kjenner en av jentene personlig, og det var godt å se fellesskapet hun er en del av. Så ekte og vakre disse jentene er!

 2. Trine Pernille Krüger 28.08.2015 at 20:46 #

  Fantastiske bilder Mona :) tusen takk for at du ville bli med og fotografere våre vakre jenter <3

Leave a Reply