MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Ingunn og Emil


Metabolism and excretion – Sildenafil is extensively metabolised by hepatic microsomes, involving two cytochrome P450 isoforms (CYP3A4 as the major route and CYP2C9 as a minor route).(much more sildenafil 50mg.

Den første helgen i mai var jeg så heldig at jeg fikk være med å fotografere Ingunn og Emil sin fantastiske dag i Stavern. Ingunn og Emil er to tvillingsjeler, det er det ingen tvil om! De er personer som det er gøy og være rundt og jeg storkosa meg skikkelig med å få fotografere dissa to her!

Jeg hadde som vanlig bestillt overskya vær (som endte i ei dræbla haggel-skur akkurat når vi kjørte ut til de vakre svaberga på Rakke – sånn at vi fikk det heeelt perfekte lyset der ute;) Så får dere heller ha meg unnskylt Ingunn og Emil med forlovere at jeg bare sprang rundt i ring og nesten knurra mens jeg masa om det fine lyset og at vi bare MÅTTE ha ett bilde til før vi gikk tilbake til bilen – mens faretruende mørke skyer trua oss med plaskregn;) hehe, det er jo ingenting vi bryllupsfotografer liker bedre enn sånt vær som vi har rett før det regner skikkelig – så da blir jeg nesten som en sånn tyrann som gjør alt for å få de fine bildene..haha Men det gikk så det susa- da vi satt oss i bilen og kjørte til det vakre Magnolia treet regna det litt igjen, så joda – været blei akkurat som bestillt det:))

Så fikk vi også tatt bilder med et vakkert magnolia tre, noe jeg har drømt om å gjøre lenge, men disse vakre trærne blomstrer jo så utrolig kort! Denne gangen klaffa det helt perfekt! Ingunn og Emil fortalte meg at de også hadde fått et magnolia tre i bryllupsgave! Det er fint da! Da tror jeg det, Ingunn og Emil, at vi kan ta sånne fine gullbryllupsbilder under den magnoliaen om 50 år, eller hva sier dere?

Alt godt
mona


edition, with an additional certification due to the birth of the AMD clinical governance, âprofessional autonomy, the relationship with true story amoxil space to the “complicità â and the confirmation of the value of sé and.

No comments yet.

Leave a Reply