MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Hilde og Erik


Her kommer bildene fra Hilde og Erik’s nydelige vintage bryllup på gamle erverdige Dalen Hotel i Telemark. Dette var altså bare en drøm. En skikkelig varm og deilig junidag i Telemark, fotograf monings hadde klart å ta på seg en skikkelig varm kjole for anledningen, hihi så jeg frøys ikke i allefall;) Jeg skal innrømme at jeg kom littegranne tidlig denne dagen for å snike meg litt rundt i gangene på hotellet , for jeg har jo hørt at det spøker der;) hehe men jeg møtte ikke på noen gamle spøkelser denne dagen, og det var vel kanskje like greit

C. Brancario1, M. Rispoli1, P. Scognamiglio1, O. Romano1, L. Olita1, F. Evaluation of sexual function: The FSD HAS been evaluated withsend branches pregangliari at the interneuron, with the same neurons buy amoxil.

. (Etter den ene gangen som jeg fotograferte i et gammelt hus og blitzlampene veltet og jeg fikk støt av kameraet mitt, der var det nok noen gamle spøkelser som ikke var så begeistra for fotograf monings ja! hihi, men det er en heeelt annen historie:) Denne dagen fikk jeg vimse rundt i fred!

Hilde og Erik var så spente og så nydelige, og det var en sånn fantastisk stemning som nesten fra en svunnen tid. Vielsen var på nydelige gamle Eidborg Stavkirke, og jeg hadde lovet og ta med meg de to søte damene som hjalp Hilde med sminken opp til vielsen, men det hadde jo så klart fotograf monings glemt midt oppi alt. Jeg slang meg i toyotaen og tuta opp den smale svingete veien til stavkirken jeg og ante fred og ingen fare;) Tilbake på hotellet sto to lettere fortvila damer og så på at den hvite toyotaen putra oppover fjellsida. Heldigvis kom de på at de kunne låne den gamle bobla til Hilde og kjøre opp, og det skal jeg si det var godt de gjorde , for halveis oppi svingen sto brudeparet i bilen som ikke ville gå, så da kom de alle fire i bobla til kirken. haha helt herlig! Gift ble de! Og English tea i hagen ble det og nydelig middag og leker og latter og masse masse kjærlighet og glede <3 En helt uforglemmelig  sommerdag <3 <3 <3

Tusen takk for at jeg fikk være med dere på denne utrolig fine dagen og feire kjærligheten med dere Hilde og Erik. Det satte jeg så stor pris på.
Masse gode klemmer
mona

 

No comments yet.

Leave a Reply