MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Godt nytt år


Til deg som av og til titter innom meg på siden her vil jeg bare benytte anledningen til å si tusen takk! Tusen takk for alle, likes og koselige kommentarer på facebook siden min og all oppmuntring og inspirasjon jeg har fått i året som har gått, og tusen takk for at jeg får møte så utrolig mange spennende, fine folk og dele magiske øyeblikk med dere, både i bryllup og i studio og ute på location.

Jeg satt meg ned her for å oppsummere 2015, men vet du, det ble så alt for mange øyeblikk og menneskemøter som jeg hadde lyst til å fortelle deg om, så mange bilder jeg ville vise deg og hemmligheter jeg ville fortelle. Så jeg visste ikke hvor jeg skulle begynne eller slutte! Det har vært et utrolig spennende og givende år, med utrolig mye hard jobbing, mange lange dager og timer, mye reising og lange nattetimer foran sjermen for å redigere, men fy søren det har det virkelig vært verdt! (Jeg leste et sted at man må elske veien og ikke målet, og det er litt sånn jeg føler det med jobben min, så det må vel være et godt tegn;)

I 2016 skjer det mye i min lille fotoverden:) Jeg får selskap i studio av en annen skikkelig god fotograf, som jeg gleder meg masse til! (mer info kommer;) Jeg skal jobbe mye med nyfødt, familie og gravidefoto frem mot sommeren, så bare kontakt meg hvis du ønsker dette:) Jeg skal holde foredrag om inspirasjon og kjærlighet (og fotografi så klart;) og leker med tanken på å utarbeide et kurs basert på dette (om det er interesse;) Jeg skal også fortsette og jobbe med vårt kreative team ‘DagDrømmerne’ – åsså skal jeg selvfølgelig tute rundt i toyota’n fra bryllup til bryllup hele sommersesongen!  I tillegg har jeg en drøm om å utvikle et tilbud om fotografering på sykehus av syke barn og nyfødte (men dette er helt i startfasen) Så får vi se hva det neste året bringer! Men jeg tror at jeg har blitt såpass gammel nå at jeg har begynnt å ane konturen av hvordan det blir et bra år;) Man tar det som kommer og nyter alt som er og tenker at om noe er shit så er det sikkert verdt det på en eller annen måte, åsså er det jo i motbakke som musklene blir større eller åssen det derre er? (Nei det kunne det ikke være..det er i motbakke man blir litt tykkere og gladere tror jeg det var;) hihihi

Godt nytt år til deg – make it a good one;)

Her er noen tilfeldige bilder av noen få jeg har vært så heldig å få fotografere i år

the health of 30,000 males between the ages of 20 and 75 years has confirmed a strong co. The treatment of disorders from benign prostatic hyperplasia with medical story the diabetic patient Is higher than in the general population. improved healthy properties, but also with better organoleptic.

. (Det kommer masse brylluper og inspirasjonsblogginlegg fremmover nå, så bare å henge med;)

klem
mona


No comments yet.

Leave a Reply