MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Fotograf Mona og assistent Olaf’s påskelotteri

Åhhh jeg elsker at lotteri rimer med godteri..hihi men det er ikke godteri vi fyller påske-egget med i år serru! Neida, vi gjentar suksessen fra i fjor og gir bort en gratis fotografering:)

Mini-assistenten og jeg  gir bort en gratis fotografering + 10 fulloppløslige digitale bildefiler (til en verdi av 4200kr) Det kan være en familiefotografering, bilder av barnanyfødt, hunden din, kjærestefoto, kanskje du trenger noen bilder av deg selv til CV eller webside, eller bare har lyst til å være litt ‘modell for en dag’? Eller kanskje det er noen andre du er glad i som du synes fortjener en gratis fotografering, så kan du jo gi den bort! Det er helt opp til deg:)

Det du trenger å gjøre for å være med i trekninga (oi høres så spennende og seriøst ut..hihi) er å klikke deg inn på Unicef  (det er Olaf’s favoritt) eller Leger uten grenser (eller hvilken som helst annen organisasjon du synes gjør en skikkelig god jobb:) og gi dem en påskegave (du velger beløpet selv;) så kan du bare skrive navnet ditt i komentarfeltet nederst på siden her eller på facebook posten.

Vi fyller påskeegget med navn og mini-assistenten trekker en heldig vinner søn 29/3 (vi tar påska litt på forskudd i år;) og annonserer vinneren her på bloggen og på facebook. (Det er selvfølgelig lov og være med helt til da;)

Lykke til og ha en superduper dag!

masse gode gule påskeklemmer fra fotografen og mini-assistenten

 

 

påskelotteri2

One Response to Fotograf Mona og assistent Olaf’s påskelotteri

  1. Tiril Iren 24.03.2015 at 18:12 #

Leave a Reply