MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Førjulshilsen fra monings!


 

Nå skal jeg fortelle deg et helt ekte juleeventyr. Det handler om en liten ide som ble til noe stort. En liten tanke om å glede noen som ble til en stor glede for mange! Nemlig julekalenderfortellingen vår! I fjor samlet vi inn over 160.000kr til UNICEF og i år har vi ny historie og ny innsamling. Vi hadde en tanke, som kanskje du også kjenner deg igjen i, en tanke om at julen handler om å gi, men må det å gi være det samme som å kjøpe? Er det noe likhetstegn der? Må vi virkelig løpe rundt i butikker og hamstre inn kalendergaver og andre gaver for å skape gode fine juleminner for barna våre? Eller finnes det andre måter å gjøre det på? Så var det som en lyspære som sa plingplong! Her har dere en ide! En julekalender hvor alle kan lese en liten del hver kveld, og se en vakker illustrasjon. For å være med kan dere donere et valgfritt beløp til UNICEF her. Deretter kan dere gå inn på enjulekalender.com hver dag i desember og åpne en ny luke og få koselige lesestunder sammen!

 

monings blogg5

Så da, etter at den derre lyspæra hadde kommet på over hodet på oss og sånn speakerstemme hadde sagt: “Hallo! Hallo! Her har vi en vinn-vinn situasjon, dere kan gi penger til dem som trenger det og allikevel sitte igjen med en koselig julekalender!” Ja da var det jo ikke noe tvil! Det var bare å sveive igang!! Sånne prosjekter gjør seg ikke sjæl altså – hihi! Så vi sveiva igang 24 herlige mennesker til å skrive en luke hver. I tilegg fikk vi med oss like mange utrolig flinke illustratører og vipps så hadde vi ledd, grini og jobbet hardt mot et produkt vi synes var fint og koselig. Deretter kom alle dere fine lesere og ble med og dermed ble det en kjempesuksess som vi er så inni hæmpen stolte av! Grunder er lissom et ord som jeg ikke klarer å identifisere meg helt med, men jaggu tror jeg det er det vi var her, littegranne grundere!

Jeg har en tanke om at penger er energi, og som all annen energi strømmer den dit hvor energien er høy

To explore the construction of representations in the first level of analysis Has been conducted to in- NOVA IVF in erectile dysfunction? Eur Urol 1999; 36: 68-70 36. Sullivan ME, Thompson CS, Dashwood MR, et al. Nitric oxi-.

. Penger kan brukes til gode ting og til dårlige ting. Det er utrolig gøy når man kan få til en dugnad hvor så mye varme og glede genererer penger og trygghet for noen som trenger det. Vi har alle et ansvar for hverandre og særlig nå i juletiden må vi passe på å ta vare på hverandre og jorda vår <3 (herregud jeg blir så lett sånn småfilosofisk;)) Men dette eventyret er jeg virkelig stolt av å være en del av! Håper du også blir med! Som vi sier på bøgda: “alle monner drar”! Eller” it goes over stock and stone”, men det er kanskje en helt annet ordtak! hahahahaha!

Ønsker deg en skikkelig varm og fin førjulstid med masse kjærlighet, glede, fred og lys og gode tanker. (Er litt unorskt med så mange sånna ord, jeg veit, men pytt la gå!) Det er det jeg ønsker deg! Ta vare på deg selv og alle rundt deg <3
God klem fra monings julenisse

 

monings blogg1

 

 

 

 

No comments yet.

Leave a Reply