MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Familiefotografering på stranda

I sommer har jeg hatt så utrolig mange kjempe koselige familiefotograferinger. Jeg har sagt opp studioet mitt i Larvik , så nå har jeg tenkt å ha masse gøyale familiefotograferinger ute utover høsten. (Jeg har fortsatt mitt lille “hjemmestudio” -det lille skogsstudioet ved Helgeroa og skal bygge et dagslysstudio der snart – det blir spennende!) Men altså: i mellomtiden har jeg bare lyst til å være ute å leke og fotografere og ha det gøy! Jeg synes absolutt at det blir de fineste familiebildene. Dessuten har vi så morro både store og små!

Denne herlige gjengen her sto ikke akkurat stille så da fikk fotograf monings springi fra seg litt og kom hjem med sand i håret og skjell i lommene;) Da er ikke dagene på jobb så halvgærne!
Ha en superduper dag i regnet.

Klem fra meg.

 

No comments yet.

Leave a Reply