MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Ettårsfotografering i det lille skogsstudioet

Goood fredag fra meg i det lille skogsstudioet. Her har jeg fått en rykende varm kopp kaffe ved siden av meg og endelig satt av en liten time til å lage en bloggpost før jeg skal sette meg i toyotaen og suse over fjellet for bryllup i Lom i helga (altså, Lom det er litt sånn Norges svar på Afrika for meg – nesten så jeg føler meg litt hjemme der oppi fjellheimen der hvor alt går litt saktere enn her nede på sletta…) MEN ellers så har jeg så utrolig mange barne og familiefotograferinger ute i skogen hos meg. Det er bare helt utrolig koselig å få besøk av små og store som jeg får lov til å være sammen med og fange små øyeblikk av kjærlighet i tiden. Jeg har tenkt på mange ganger: at når man snakker om foto, så snakker man om å fange lyset som treffer et ansikt, men jeg tror det handler like mye om å prøve å fange det lyset som stråler ut av et ansikt (altså, uten å høre helt religiøs ut;) hihi! Denne fantastisk skjønne gjengen var hos meg for noen uker siden og det var en skikkelig koselig stund hvor vi fanga masse fine øyeblikk og kosa oss i skogen.
Hvis du vil se mer om familiefotografering i det lille skogsstudioet hos meg finner du priser og info i denne brosjyren her .

Ha en fantastisk fin helg og kos deg masse!
God klem fra monings

No comments yet.

Leave a Reply