MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Et vakkert høstbryllup

Altså, her kommer sommerens brylluper litt hulter til bulter ut på bloggen..hih.  Jeg har så mange vakre bryllup jeg vil dele med deg fra i sommer, men jeg klarte ikke å vente med Sigrid og Magne’s helt utrolig vakre høstbryllup. Jeg ELSKER å fotografere bryllup på høsten, egentlig så elsker jeg alt som er høst! Fargene, lyset, lukta og stemninga.

Da jeg satte meg i toyotaen for å kjøre til Oslo denne oktobermorgenen, var det med en stooor kopp kaffe og joik på full guffe som vanlig;) Men jeg var rett og slett ganske sliten og stressa etter en laaang sommer med litt for mye jobb og var ganske matt. Da jeg stoppet på en bensinstasjon for å få meg enda mer påfyll i kaffekoppen fikk jeg øye på en tibetansk munk på utsiden der i sin orange kappe. Han så på meg og smilte så fint og jeg blei så glad og rolig og visste at dette kommer til å bli en skikkelig vakker dag med masse kjærlighet. Det skal jeg hilse og si det ble!

Sigrid og Magne var så utrolig vakre og glade. Vielsen var i gamle Aker kirke, som er så utrolig vakker og full av sjel, og da sola brøt inn gjennom vinduet under vielsen og skinte på brudeparet, var det vanskelig å holde tårene tilbake Jeg blir altså bare mer og mer lettrørt (og rørete!) med åra. Hihi

Med festen på gamle erverdige Solstua i Holmenkollen med utsikt over hele Oslo var det en fin avsluttning på dagen med en strålende orange solnedgang over byen. Var det hele en drøm tenkte jeg: Dagen som begynte med et smil fra en skallet munk i orange kappe og endte med et smil fra  en utsikt i orange solnedgang – tror ikke det, men det hender man må klype seg litt i armen lell;)

klem
mona

No comments yet.

Leave a Reply