MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

En utrolig koselig fotostund i skogen

Jeg har blitt mer og mer glad i familiefotografering ute. Det kan være både sommer og vinter, jeg elsker de små øyeblikkene som oppstår og som bærer så mye kjærlighet i seg. Disse to her var på fotografering i det lille skogsstudioet i sommer, helt nydelige mennesker og jeg synes det ble så vakre bilder. Det er slike stunder som er så berikende og som gjør jobben som fotograf så takknemlig og givende. Når jeg føler at jeg klarer å forevige noe av det vakre, noe av kjærligheten i verden, det er da jeg føler at jeg gjør noe meningsfylt. En annen ting som er så fint med denne typen familiefotografering er at barna ELSKER det! De får en hel time til å leke sammen med foreldrene, de får en time med full fokus og glede og de pleier å synes det er utrolig gøy! På den måten blir ikke familiefotograferingen noe man gjør bare for å få et fint bilde på veggen, men også en skikkelig koselig stund sammen som gir gode minner for fremtiden <3

Ha en fantastisk fin dag.
klem fra meg

 

No comments yet.

Leave a Reply