MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

En ettermiddag med hele gjengen!

Det er ingenting som er koseligere enn å ta med hele familien på fotografering! Vi hadde en skikkelig koselig ettermiddag på stranda med disse herlige menneskene i sommer, de hadde vært så lure å pakka med badetøyet også, så da monings stakk beina i flipp-flopsa og rusla hjem hørte jeg barna hvine av fryd da de sprang ut i vannet! Det er det jeg synes er så koselig med en sånn type fotografering, man sitter igjen med bilder som er øyeblikk i tiden og så tror jeg alle har kosa seg masse i tilegg (vinn-vinn det der;) Jeg vet iallefall at jeg koser meg masse! Det å komme hjem fra jobb med lommene fulle av kongler, småstein eller sjell og furunåler i håret, det er lykke for meg;)

Ha en fantastisk fin helg!
God klem fra meg

P.S hvis du har lyst til å finne ut mer om familiefotografering så har jeg en liten online brosjyre med priser og info her.

 

 

No comments yet.

Leave a Reply