MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

det vakreste i verden

Det hender man får noen sånne a-ha opplevelser innimellom. Jeg fikk en da jeg satt og redigerte nyfødt bildene av vakre Marie og hennes familie. Jeg synes det var så vakkert og så tenkte på hvor heldig jeg er som får fotograferer ekte kjærlighet! I foto-verdenen (eller iallefall i min skrullete oppfattelse av det å være fotograf) er det høyeste status og være fotojournalist. Det å dra ut i krigsområder og dokumentere verdens grusome konflikter og urettferdigheter og på den måten bidra til å forandre verden er både modig og viktig. Famile og bryllupsfotografering derimot, er liksom nederst på fotograf-rangstigen kan du si. Vel, ikke nå mer (for meg da i allefall) jeg er så stolt og taknemlig over å få være med å dokumenter kjærlighet og verdens små og store under. Å sette fokus på kjærligheten i verden, og hvem vet, kanskje kan man være med på å forandre verden til det bedre på den måten også?

Tusen takk!

Alt godt
lettrørte og lettere rørete kjærlighets-fotograf mona;))

,

No comments yet.

Leave a Reply