MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

den vakreste Henriette

Hvis himmelen skaper et menneske,
må det også være bruk for det på en eller annen måte.
[Kinesisk ordspråk]

 

Jeg synes det er så fasinerende med nyfødte mennesker, helt ny i verden og samtidig så gammel! Lille Henriette er så utrolig vakker og jeg lurer så på hvem hun er! Jeg liker veldig godt å fotografere nyfødte (selv om jeg nesten ikke tør å ta på dem..haha..ja jeg vet at de har gått gjennom en fødsel og tåler ganske så mye..men de er så nye liksom..hihi) Men jeg vil gjerne gjøre mer nyfødt fotografering fremover så til dere kommende foreldre som går å venter, det er bare å kontakte meg hvis dere kan tenke dere bilder fra den første tiden:)

Ha en fin helg i vårværet!

Alt godt
mona

,

No comments yet.

Leave a Reply