MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

den vakreste Agnes

Jeg har hatt en del nyfødt fotograferinger i det siste, og jeg synes det er så fantastisk. Jeg føler meg så heldig som får møte mennesker som akkurat har blitt en familie og det er så mye kjærlighet! Det er en sånn fin liten stund jeg er så heldig å få med dem og det er liksom som det nullstiller meg i en ellers travel hverdag og hjelper meg på å huske på hva som faktisk er viktig her i livet:))) Lille Agnes var bare en uke gammel da hun var her og så kjempe søt, jeg håper at noe av den kjærligheten som er der også kan sees i bildene:)

Fra det ene til det andre, så er jeg også i praksis på sykehjem om dagen hvor jeg er så heldig å få møte dem som har vært lenge i dette livet, og det er noe av den samme følelsen der. Det er så fasinerende å se inn i et par 102 år gamle øyne og tenke på at vi alle egentlig er helt like, enten vi er 7 dager gamle eller 102 år. Og der står jeg: litt sånn midt i mellom lissom, litt rart å tenke på igrunn;) hihi Ha en strålende dag!

Alt godt
Mona

No comments yet.

Leave a Reply