MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Den første kjærligheten

I sommer har jeg hatt flere bryllup med par som har vært kjærester helt fra ungdomskolen. Den første store kjærligheten, det er noe helt spesielt med den. Den er det liksom ikke mulig å glemme den. Jeg glemmer ikke min! (enda fotograf monings begynner å bli ganske så gammal nå!;) Da jeg jobba på sykehjem likte jeg godt å lese kjærlighetshistorier for de som var demente, det elska de! (da skal jeg si de skjerpa sansene og våknet til liv! – jeg lurer på om demens kanskje ikke finnes, men at det er en reaksjon på for lite stimuli og kjærlighet i livet, at det bare må mer romantikk og latter til lissom..okæj,sorry det var en skikkelig avsporing, jeg vet!) men poenget er iallefall at da vi hadde lest kjærlighetshistorier og de gamle satt med drømmende blikk i hver sin rullestol, ja da var det alltid et tema vi kom innpå: Den første store kjærligheten. Det var ingen av oss som hadde glemt den! (uansett hvor demente vi kunne virke både jeg og dem;) Den sitter i! Så da var det så koselig å fotografere bryllupet til supersøte Kristina og Henrik. De møtte hverandre en sommer  i Nevlunghavn da de var bare 12 år gamle og da var det ekstra morro at vi var der og tok bilder på bryllupsdagen! Kristina hadde på seg et smykke med et søtt lite gullhjerte som hun hadde fått av Henrik den gangen for så mange år siden – det kaller jeg romantisk da! Eller hva sier du? skulle vi ikke gjenninføre litt mer romantikk og kjærlighet i hverdagen både for oss normale surrehuer og de gamle og demente på sykehjemmet? Jeg mener definitivt at det hadde gjordt susen! Her er ijallefall midt bidrag for i dag:)

(og foressten: om det er noen av dere som jobber på sykehjem som tror de gamle kunne ha lyst på besøk av fotograf monings en dag, så send meg bare en mail, så kommer jeg gjerne innom og viser lysbilder fra bryllup og nyfødt og forteller kjærlighetshistorier for de gamle en dag! (men, da må jeg få en kopp kaffe og litt fyrstekake til åsså hihi ;)

Stor klem fra fotograf monings

 

No comments yet.

Leave a Reply