MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Christine og Monica

Jeg har jo så utrolig mange fine bryllup fra sommer som jeg gleder meg til å blogge, men så klarte jeg ikke å vente med dette fine bryllupet fra Stavern i sommer. Detta var jo et drømmebryllup for fotograf monings, med to bruder- som betyr to kjoler og to brudebuketter, det er jo som Christine og Monica hadde skrevet bakpå menyen «to bruder er bedre enn en» Det kan fort være veldig sant, ihvertfall sånn utfra en fotografs perspektiv;) hihi

Dette var virkelig en helt fantastisk dag med så mye glede, latter, tårer og kjærlighet. Hærlige mennesker og nydelig mat. En fantastisk feiring av kjærligheten. Jeg kosa meg så utrolig masse.

Jeg har jo sånn mani med å plukke opp fjær jeg finner på min vei og stikke de nedi håret bak, på den måten hender det fotograf monings fyller hele hårpryden med fjær av alle slag utover dagen og kvelden (og går rundt resten av kvelden som en sånn litt vimsete indianer – på dansegulevet også , tror nok mitt indianer navn ut fra det fort kunne vært klukkende høne..hihihihi). Denne dagen fikk jeg også hjelp av barna (som synes dette var kjempe gøy!) og var ute å plukket fjær til meg i pausene, så da jeg kom hjem og stilte meg forann speilet for å pusse tenna hadde, fortsatt perleøredobbene på og ikke mindre enn jeg 11 fjær stikkende opp i håret;) hihi Det tror jeg er ny rekord og betyr helt sikkert masse lykke:) Tusen takk for at jeg fikk være med dere Christine og Monica. Dere er så gode sammen. Ønkser dere alt det beste i hele vide verden!

klem
mona

No comments yet.

Leave a Reply