MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Bryllup på operagården

En solfylt dag i juni satte fotograf monings seg i toyota’n (etter å ha brukt flere timer på å leite etter solbrillene sine;) hihi, fikk skrudd på litt joik og satte kursen mot Førde for å fotografere Linn Monica og Stig sitt utrolig vakre bryllup til gards. Jeg har jo i de siste årene drømt fælt om å få meg en liten gård med gjeiter og greier på vestlandet og blir alltid så glad når jeg kommer oppover i de traktene i landet. (det må jeg bare si, det er noe eget med vestlandet..) Linn Monica og Stig hadde valgt å ha bryllupet sitt på Åmot Operagard, og det skjønner jeg godt! Makan til herlig plass! Fy søren, om jeg ikke drømte meg til gards på de kanter av landet før, ja så gjør jeg det ijaffal nå! Et helt utrolig vakkert bryllup med så mye kjærlighet, varme og glede. Jeg er så takknemlig som fikk være med på det!

Etter en helt fantastisk helg var nok  fotograf monings littegranne sliten da jeg kjørte hjemmover, så jeg gikk ut på fjellet og la meg på en stooor stein for å hvile bittelittegranne bare. Dermed bråvåkna jeg av at jeg snorka der ute i naturens stillhet,hahahaha! Da lo jeg godt av meg sjæl, subba tilbake til toyotaen og styrte skuta hjem til miniassistenten! Tusen takk for en uforglemmelig helg Linn Monica og Stig. Ønsker dere alt det beste i hele verden!

Klem
mona

No comments yet.

Leave a Reply