MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Bryllup i byen

Det var en perfekt regntung lørdag morgen jeg tuta inn til hovedstaden i toyota’n for å være med på Marlene og Erlend’s bryllup i byen. Jeg elsker jo å ta bilder på litt sånne regntunge dager, men det er litt spennende også, for det er ikke alltid jeg vet heeelt hva vi skal finne på om det skulle komme til å øse ned;) men som alt annet som lander i brudens slør – marihøner, edderkopper, pinner og barnåler – og regn- ja så mener fotograf monings at det må jo helt klart bety lykke!! Det dalte ned med lykke i sløret for Marlene en liten periode denne lørdagen, men med en stor hjerteparaply og litt tepper til forlovere løste vi det enkelt og greit;)hihi

En helt fantastisk dag, med så masse glede, kjærlighet og hærlige mennesker. Jeg kosa meg virkelig! (var litt redd da Marlene kasta buketten fra scenen der utpå kvelden – for at den skulle havne hos meg..hahaha, men det gikk greit, den gjorde en pen bue over meg og landet hos henne bak meg;) hahaha

Ha en hærlig vår kveld.

klem
mona

 

No comments yet.

Leave a Reply