MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Easter

Goood påske til deg! Her har vi i DagDrømmerne laget en skikkelig gul påske-bloggpost til deg <3 Nå er det bare å slappe av og nyte påske, krim, snø og familie og kanskje litt ro;) Jeg kjenner at jeg gleder meg så innmari til å sitte i solveggen med en kopp kaffe og nybakte kanelsnurrer (jeg er mer på kalensnurrer’n enn kvikklunch på påsketur jeg altså;) Åsså gleder jeg meg så innmari til å være sammen med miniassistenten helt uten hverdagens kjas og mas;) I fjor dro jeg på med en lang historie om hvordan jeg møtte en snørrete påskehare på en skitur, så her i huset er det ingen tvil om at påskeharen finnes lenger..hihi, lurer på hva jeg skal finne på for no skrønerhistorier i år;)

Stor god påskeklem til deg fra fotograf monings

 

Foto og Concept: DagDrømmerne
MUA: kotryna bauzyte 
Model: Tine / Ambition models
Roser: Ra gartneri
Styling assistants: Karoline Løvall and Olaf Moe Machava

 

 

→ link til innlegg

Et fantastisk herlig låvebryllup!

Det var en skikkelig herlig fredag ettermiddag da fotograf monings med mini-assistent satte seg i toyotaen for å dra å møte Linda og Tony som skulle gifte seg dagen etter. (vanligvis legger jeg planleggingsmøtene så nært opp til bryllupet som mulig, men det pleier ikke å bli så nærme som dagen før;) Da vi skulle til å hoppe i bilen tikka det inn en tekstmelding fra det kommende brudeparet: «vil dere spise pizza med oss, vi har hele familien her og hjelper til å gjør klart til bryllup» – Noe så trivelig!! Fotograf monings og mini-assistenten ble dermed med på langbord i hagen til utpå kvelden dagen før bryllupet med hele familien, kattunger, hunder og valper og så utrolig god stemning! Så da var det bare å glede seg til bryllup dagen etter – standarden var satt!
For et bryllup! Linda og Tony hadde gjordt klart til bryllup på låven ute på Verdens Ende, med masse gamle møbler fra Finn.no, lyslenker og blomster fra hagen. Linda var til og med ute å plukket nesten alle blomstene til sin bukett på morgenen! Brudens far sto for all maten og brudeparet med sin varme og store hjerter sørget for at alle koste seg gløgg! Sånn skal det jaggu gjørras!
Fotograf monings hadde sitti så mye foran data’n og redigert bilder i sommer at jeg slet så innmari med øyne som rant over av tårer (det gjør de uansett altså – lettrørt som fy!) Men da jeg prikket presten på ryggen før vielsen for å spørre om vi kunne ta et «rockebilde», titta han littebittegranne rart på meg, da tårene mine allerede hadde begynt å renne kan du si;) haha! Så denne dagen var det en snublende fotograf monings, kalvbeint og vimsete og i tillegg så jeg alt gjennom en tåke av tårer..hihi men bilder ble det og latter og glede og sol og masse masse kjærlighet!!! En helt fantastisk dag med andre ord <3

 

 

 

 

 

 

 

→ link til innlegg

En utrolig koselig fotostund i skogen

Jeg har blitt mer og mer glad i familiefotografering ute. Det kan være både sommer og vinter, jeg elsker de små øyeblikkene som oppstår og som bærer så mye kjærlighet i seg. Disse to her var på fotografering i det lille skogsstudioet i sommer, helt nydelige mennesker og jeg synes det ble så vakre bilder. Det er slike stunder som er så berikende og som gjør jobben som fotograf så takknemlig og givende. Når jeg føler at jeg klarer å forevige noe av det vakre, noe av kjærligheten i verden, det er da jeg føler at jeg gjør noe meningsfylt. En annen ting som er så fint med denne typen familiefotografering er at barna ELSKER det! De får en hel time til å leke sammen med foreldrene, de får en time med full fokus og glede og de pleier å synes det er utrolig gøy! På den måten blir ikke familiefotograferingen noe man gjør bare for å få et fint bilde på veggen, men også en skikkelig koselig stund sammen som gir gode minner for fremtiden <3

Ha en fantastisk fin dag.
klem fra meg

 

→ link til innlegg

The twins

The twins. I always wondered what it was like to be two and not one. To be born together and to grow up together. Do you get lonely in the same way as when you are just one? I guess;)
We (DagDrømmerne – The DayDreamers) did this shoot with these beautiful twins a lovely summer afternoon at the place where they grew up. With dresses from the truly amazing designer Joanne Fleming Design and flowers by the talented Flowers by Mari, models: The lovely twins Myndin and Aftur Spildo.

This weekend we are going to the mountains to do a really Norwegian wintershoot with Joannefleming dresses again! Cannot wait! Wish you a lovely weekend too.

lots of love
mona

 

 

 

→ link til innlegg

Rørosbryllup

Det var en skikkelig fin septemberfredag da fotograf monings satte seg i toyotaen, satte joiken på full guffe og styrte mot vakre Røros. Da jeg kom frem på ettermiddagen hadde jeg booket meg inn på det utrolig vakre overnattingsstedet Frøyas hus, et skikkelig gammelt hus, med så mye sjarm, et virkelig eventyrsted! Da jeg kom opp på ettermiddagen ble jeg mødt av vertshus-bestyrerinnen, som var så grei og tok med meg (og verdens morsomste hund) på en fin liten omvisning på Røros og omegn, det var så utrolig koselig. Det er noe av det jeg liker aller best med å reise rundt og være fotograf: alle de magiske menneskemøtene! Fotograf monings klarte jo så klart å låse seg inne på rommet på natta, hihi og kom ikke ut, så da var det bare å få laga et dræbla styr og ringe vertsskapet som måtte komme å låse meg ut..hahaha! så inni hæmpen typisk, ha-ha !! Men, over til det jeg skulle fortelle deg om: Ana og Øystein’s utrolig vakre bryllup! Det var så mye kjærlighet og glede og romantikk. Da jeg tok dem med til stedet som vertshuseieren og jeg hadde funnet dagen før, sa Ana: “så utrolig at vi skal ta bildene her, det er et sted som betyr mye for oss, for det var hit vi dro på vår første weekend sammen”. Det er litt koselig da! (og detta var før jeg hadde vært på klarsynt kurs altså;) hihihi
Et helt utrolig vakkert eventyrbryllup i vakre omgivelser <3

Ha en superduper dag!
KLEM FRA MEG

→ link til innlegg

Hilde og Erik

Her kommer bildene fra Hilde og Erik’s nydelige vintage bryllup på gamle erverdige Dalen Hotel i Telemark. Dette var altså bare en drøm. En skikkelig varm og deilig junidag i Telemark, fotograf monings hadde klart å ta på seg en skikkelig varm kjole for anledningen, hihi så jeg frøys ikke i allefall;) Jeg skal innrømme at jeg kom littegranne tidlig denne dagen for å snike meg litt rundt i gangene på hotellet , for jeg har jo hørt at det spøker der;) hehe men jeg møtte ikke på noen gamle spøkelser denne dagen, og det var vel kanskje like greit. (Etter den ene gangen som jeg fotograferte i et gammelt hus og blitzlampene veltet og jeg fikk støt av kameraet mitt, der var det nok noen gamle spøkelser som ikke var så begeistra for fotograf monings ja! hihi, men det er en heeelt annen historie:) Denne dagen fikk jeg vimse rundt i fred!

Hilde og Erik var så spente og så nydelige, og det var en sånn fantastisk stemning som nesten fra en svunnen tid. Vielsen var på nydelige gamle Eidborg Stavkirke, og jeg hadde lovet og ta med meg de to søte damene som hjalp Hilde med sminken opp til vielsen, men det hadde jo så klart fotograf monings glemt midt oppi alt. Jeg slang meg i toyotaen og tuta opp den smale svingete veien til stavkirken jeg og ante fred og ingen fare;) Tilbake på hotellet sto to lettere fortvila damer og så på at den hvite toyotaen putra oppover fjellsida. Heldigvis kom de på at de kunne låne den gamle bobla til Hilde og kjøre opp, og det skal jeg si det var godt de gjorde , for halveis oppi svingen sto brudeparet i bilen som ikke ville gå, så da kom de alle fire i bobla til kirken. haha helt herlig! Gift ble de! Og English tea i hagen ble det og nydelig middag og leker og latter og masse masse kjærlighet og glede <3 En helt uforglemmelig  sommerdag <3 <3 <3

Tusen takk for at jeg fikk være med dere på denne utrolig fine dagen og feire kjærligheten med dere Hilde og Erik. Det satte jeg så stor pris på.
Masse gode klemmer
mona

 

→ link til innlegg

sommerbryllup i Grimstad

Her kommer et kjempekoselig sommerbryllup fra meg midt oppe i juleforberedelsene:) Dette var et kjempe fint bryllup ute på en øy ved Grimstad. Fotograf monings ble hentet i en liten båt og da vi nærmet oss den lille øya kunne jeg se flagg i alle farger og et herlig festpyntet hyttetun – sååå romantisk!! Ingeborg og Torstein hadde invitert venner fra fjern og nær til å feire bryllup på den gamle familiehytta og hele familien var i sving med å gjøre siste finpuss på border og mat da jeg kom. Fantastisk koselig.
Vi rakk akkurat å ta bilder før den første regndråpen falt (og som jeg pleier å si: alt som faller i sløret betyr lykke – så her ble det plenty av lykke denne dagen;) Brudeparet annkom vielsen i en trebåt og jeg synes det var så vakkert da det regnet tett, og brudeparet gikk opp stien der alle sto under paraplyer og ventet, det er ofte sånne øyeblikk som rører mest.
En fantastisk fin dag med så utrolig masse glede <3

Ha en fin dag du også!
kjempeklem fra meg

→ link til innlegg