MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

Anette og Lars

For noen uker siden fotograferte jeg det utrolig koselige bryllupet til Anette og Lars. Ååååå dette var en dag med mye følelser og jeg var rørt allerede da jeg kjørte fra brudesalongen til Larvik kirke og tenkte at detta blir littegranne flaut: når fotografen lissom kommer med tårer i øynene før vielsen har begynt..hihi

Med tordenværet buldrende i det fjerne og herlige skyer på himmelen hadde vi det kjempe gøy med å ta bilder på kjempe flotte Midtåsen i Sandefjord og den fiiine festen var godt i gang da jeg sneek meg ut og kjørte hjemover og tenkte at dette var en super dag:)  Tusen takk for at dere valgte meg til å fotografere den fine dagen deres Anette og Lars. Ønsker dere alt det beste i hele verden:)

Ha en super ettermiddag:)

Alt godt
mona

No comments yet.

Leave a Reply