MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

And the winner is………


Nå har jeg trukket ut vinneren av en fotografering i mitt lille påskelotteri!!!! Det var såååå morro, beste påskeegget jeg noen gang har fått;) Så, jeg tenkte at detta her må jeg gjøre skikkelig!

Nummer en: jeg fant fram kjerringkompaniet’s egne hjemmeproduserte påskehare (som på mystisk vis ble produsert med aaaalt for store pupper for noen år siden til kjerringkompaniets store fortvilelse hihi, men det er en helt annen historie;) til å være observatør

(B) it Is not known if the VFG IS associated with risk factors for cardio – Design and methods. In our Center, Diabetes- novaivf.com tensità provides aexceptional opportunity not only for the satisfactory function for erectile dysfunction..

.

Nummer to: skikkelig barnslig lotto glede i å lukke øynene og grave i bunken for å trekke en lapp!

Nummer tre: og vinneren ble (det rima)

CHARLOTTE PANDE LØVALL!!!!! Tuterituuuuuuuuuu hurra og gratulerer Charlotte, og nå tror jeg at jeg kanskje er så heldig at jeg får fotografere to skikkelig kule og søte jenter og det gleder jeg meg masse til!!!!

Jeg er sååå takknemlig og glad for at det er så mange som er så engasjerte og støtter gode saker. Fortsett med det folkens! Det er vel så viktig det som å være i felten og jobbe!

Og jeg er helt helt sikker på at jeg kommer til å finne fram kjerringkompaniets påskehare lotteri observatør neste påske igjen og gjøre en tradisjon ut av dette – for detta syns jeg var skikkelig skikkelig gøy!

GOOOD PÅSKE ALLE SAMMEN

Alt godt
mona

 

 

No comments yet.

Leave a Reply