MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

5me-en danseforestilling og kjerringkompaniet på vift

I fjor sommer fikk vi i kjerringkompaniet en skikkelig koselig mail fra Line fra utrolig dyktige KompaniKontra, hun hadde sett utstillingen vår H Y S T E R I A  &  D Å R S K A P og hadde lyst til å lage en danseforestilling inspirert av bildene. Dette synes jo så klart kjerringene var skikkelig stas!!

I går , ca et år etterpå, var det premiere på forestillingen på vakre galeiscenen ved vannkanten i Stavern. Kjerringane hadde pynta seg i kjent kjerringstil med rødt og rosa og gull (som går til alt! – en av kjerringkompaniets gylne regler) En annen regel er: det er ikke lov å si nei før noe er prøvd og alt er større i mørket (ihvertfall Larvik by;) Vel, det der var vel en avsporing vel?

Å fytty katta for en forestilling! Kjerringene blei helt svimle i kjerringskoa! (Det var så de ribba fjærhattene vi hadde på hodet nesten blei blåst av og det blafra i skjørtekanten! – jeg sverger!!) Utrolig vakkert, morsomt og til tider rørende og sterkt. Nei, detta synes vi rett og slett var utrolig fint!!! 4 koreografer har skapt foreskjellige stemninger – alle rundt temaet kvinneroller. Kjerringkompaniets bilder ble så vakkert projektert innimellom,og henger akkurat passe skeivt og fint i fojeen når du kommer inn. Fy søren så gøy når forskjellige kunstformer kommer sammen og vi kan inspirere hverandre!!!

Så detta her synes vi du må få med deg hvis du er i Stavern og ikke ligger rett ut i et telt på Stavernsfestivalen og er bittelitt fyllesjuk da;) hihi

Alt godt
Kjerringene i Kjerringkompaniet

 

 

No comments yet.

Leave a Reply