MogOmona@monamoe.com
+47 932 36 482
Facebook

Blogginnlegg etter kategori

blank

10 år’s bryllupsdag

Jeg synes det var så utrolig koselig da jeg fikk en mail fra Tone tidligere i år med forespørsel om å fotografere dem med barna på deres 10 års bryllupsdag 6.august. Det synes jeg er en sånn utrolig fin ting å gjøre! Som Tone sa: “Da vi tok bryllupsbildene for 10 år siden var jeg liksom litt mer opptatt av hvordan jeg så ut, nå kjenner jeg at jeg er mye mer opptatt av at alle sammen er med på bildene.” Det tror jeg vi er mange som kjenner oss igjen i:)

Tone fant frem den gamle brudekjolen, slør og sko og så fikk vi fantastiske Barbro fra B-seated og Mari fra flowers by mari til å style fotoshooten, og det var ikke dumt, for som vanlig når jeg jobber med disse damene bugner det av alt som er vakkert! Legg til to fantastisk søte barn og to superkoselige jubilanter så sier det seg selv at dette var en kjempe morsom fotoshoot!

 

No comments yet.

Leave a Reply